Bomba de la Barceloneta

Bomba de la Barceloneta.

Ingredients  per 6 bombes.

  • Captura de pantalla 2016-04-15 a las 17.46.19.png300 gr de carn picada ( 200 de carn magra de porc i 100 de panceta)
  • 1 seva – cebolla
  • 1 all – ajo
  • 1 ou – huevo
  • pa rallat – pan rallado
  • sal i pebre – sal y pimienta
  • Pebre vermell picant – Pimentón rojo picante
  • Salsa brava de canyena – Salsa brava de cayena
  • all i oli – alioli

Coura les patates amb pell, un cop cuita les retirem i les deixem refredar.

Fem un sofregit, amb la seva i el all ben picats, un cop la seva caramel·litzada , afegim la carn picada , salpebrem i un cop rostida afegim un polsim de pebre vermell picant , refredem ràpidament amb aigua i gel, reservem.

Un cop fredes les patates les pelem, fem un puré amb forquilla i reservem.

Preparem unes boletes amb la carn picada , las cobrim de puré de patata , formant la bomba.

Per poder treballar-les mes fàcilment les introduïm uns 30 minuts al congelador.

Bati’m el ou amb un punt de sal

Refem les bombes per donar-lis una forma mes perfecte, les arrebossem amb el ou , després las passem per el pa rallat , repetim el arrebossat per donar-lis mes consistència i aixis evitar que s’ens obrim al fregir.

Les fregim amb una cassoleta amb força oli i quant siguin daurades les retirem i les posem en una safata sobre paper absorbent.

Les servim cobertes de ali-oli i rematades per la salsa brava ben picant

Cocer las patatas con piel, una vez cocida las retiramos y las dejamos enfriar.

Hacemos un sofrito, con la cebolla y el ajo bien picado, una vez la cebolla caramelizada, añadimos la carne picada, salpimentamos una vez asada y añadimos una pizca de pimentón picante enfriamos rápidamente con agua y hielo y reservamos.

Un frías las patatas las pelamos hacemos un puré con tenedor y reservamos.

Preparamos unas bolitas con la carne picada, las cubrimos de puré de patata, formando la bomba.

Para poder trabajarlas mas fácilmente las introducimos unos 30 minuto
s en el congelador.
Batimos el huevo con un punto de sal
Rehacemos las bombas dandoles una forma más perfecta, rebozamos con el huevo, luego por el pan rallado, repetimos para darles consistencia y evitar que se nos habrán al freír.

Las freímos en una cazuelita con bastante aceite y cuando esten doradas retirarlas y las ponemos en una bandeja sobre papel absorbente.

Las servimos cubiertas de ali-oli , rematadas con la salsa brava bien picante

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